Blogolj!

A Barátok közt sztárja szívesen örökbe fogadna egy gyereket


Varga Izabella a Blikknek adott interjújában mesélt arról, hogy két gyermek édesanyjaként is nyitott arra, hogy egy napon akár örökbe fogadjon egy gyermeket. 

Azonban ez még nagyon távlati dolog, hiszen a színésznő jelenleg a lányainak és a tanulásnak szenteli minden idejét és energiáját, amellett, hogy már két évtizede játssza dr. Balogh Nórát, a Barátok közt című sorozatban. 

Húszéves korom óta gondolom így, amikor meglátogattam a Kecskeméti Gyermekotthont. Ott találkoztam egy kislánnyal, aki az ölembe bújt, jött velem játszani, énekelt is nekem. Csodálatos és meglepő volt, ahogy ragaszkodott hozzám. A nevelők elkerekedett szemmel figyelték az eseményeket. Utólag derült ki, hogy mióta az otthonban volt, egy szót se szólt a kislány. Akkor komolyan megfordult a fejemben az örökbefogadás, de ő nem volt örökbe adható, mert a szülei nem mondtak le róla. Az az élmény indított el azon az úton, hogy nekem lesz még ezzel dolgom. Hogy mi lesz tíz év múlva, nem tudom, de ha megtehetjük és olyanok lesznek a körülményeink, örökbe fogadunk egy gyereket

- nyilatkozta 44 éves színésznő. 

Aki emellett azt is elmondta, hogy már az is szóba jött a családban, hogy ha valóban örökbe fogadnának, akkor kisfiút vagy kislányt szeretnének inkább. 

Amikor ez szóba került, akkor a lányaim kérték, legyen kislány. Ez az ő vágyuk, hogy legyen egy testvérük, akit dédelgethetnek, akinek odaadhatják a régi játékaikat. Én viszont úgy gondolom, már az nagy ajándék, ha az ember felnevelhet egy gyereket, nekem mindegy lenne a neme.

(Fotó: femina.hu)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/49116/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,örökbefogadás,Varga Izabella
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?