Blogolj!

Új szereplő csatlakozott a luxusfeleségekhez


Úgy látszik, hogy sikeresnek bizonyult a VIASAT3-on futó reality, a Feleségek luxuskivitelben, így a hamarosan érkező második évadban már egy új feleséggel is találkozhatunk. 

Yvonne Dederick személyével új taggal bővül a Csősz Boglárka, Köllő Babett, Vasvári Vivien, Smaltig Dalma és Farkas Rita alkotta luxifeleségek csapata. Dederickről azt kell tudni, hogy a TV2 egykori társtulajdonosa, korábban pedig több nagy multinacionális cég gazdasági igazgatói posztját is betöltötte.

Emellett azért a szereplés sem idegen neki: gyerekkorában színészkedett, és saját bevallása szerint mindig is ki akarta magát próbálni kamerák előtt is.

Mint kiderült, korábban is felajánlották már neki a szereplést a show-ban, de akkor még úgy gondolta, hogy ártana az üzleti imidzsének. 

Engem eredetileg is felkértek a szereplésre, de akkor még bizonytalan voltam a műsor tematikáját tekintve. Aggódtam, hogy üzletasszonyi státuszom esetleg sérülne, hiszen ha olyan lenne a megközelítés, azt gondolhatták volna a nézők, csak eltartott vagyok. Persze, van férjem, és családanya is vagyok, de a karrierem alakulását kizárólag magamnak köszönhetem

– árulta el az üzletasszony a Blikknek. 

(Fotók: life.hu, origo.hu)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/49147/pics/lead_800x600.jpg
Bulvár,Feleségek luxuskivitelben,reality,TV,Yvonne Dederick
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?