Blogolj!

Kim Kardashian először mutatta meg januárban született kislányát


Még január közepén született meg Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyermeke, akit - az előző két gyermekükkel ellentétben - egy béranya hozott a világra.

Azóta már tudjuk, hogy a baba kislány lett, és hogy Kardashianék ezúttal sem átlagos nevet választottak a csemetéjüknek, aki a Chicago nevet kapta. Az első fotóra azonban egészen eddig várt a realitykirálynő, aki naná, hogy a saját Instagram-oldalán, filterrel felszerelkezve mutatkozott először együtt a csöppséggel. 

Baby Chicago

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Kim Kardashian azért döntött a béranya mellett, mert legutóbbi terhességénél egy igen súlyos szülés utáni szövődmény lépett fel nála, amiért nem vállalhatott be egy a harmadik gyermeket. Miután nagyon szerettek volna még egy babát, így nehezen, de végül belement, hogy más hordja ki gyermekét. Elmondása szerint azért hezitált sokáig, mert attól tartott, hogy így nem lesz meg az az erős anyai kapocs, mint az első két csöppséggel.

Azóta persze már megnyugodott, hiszen kiderült, hogy erről szó sincs, és utólag már azért is hálás, hogy ezúttal megúszhatta a hízás és fogyás fázisait. 

(Fotó: etonline.com)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/49202/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,baba,Kim Kardashian,reality
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?