Blogolj!

Dobó Kata megmutatta ritkán látott kislányát


Dobó Kata ritkán enged bepillantást a magánéletébe különösen, ha hatéves kislányáról, Szofiról van szó, most azonban mégis kivételt tett.

A 44 éves színésznő azt is elárulta, hogy most milyen alkalomból mutatta meg a nagyvilágnak gyönyörű kislányát. Egy régebbi fotósorozat alatt olvasható a büszke anyuka indoklása:

Dobó Kata (@katadobo) által megosztott bejegyzés,

Kedvenc fotósorozatom az én gyönyörűségemről. Itt két és fél éves volt, hogy repül az idő! Azt hiszem hivatalosan csak három alkalommal mutattam meg nektek. Nem azért, mintha nem lennék rá mérhetetlenül büszke, az vagyok, és legszívesebben mindennap megtenném! Mert okos, szép, tehetséges, minden megnyilvánulásában már most igazi nő, egy szeretetbomba! De az legyen majd az ő választása, ha mégis szerepelni akar, nem tehet ugyanis róla, hogy az anyukáját ismerik. Legyen gondtalan gyermek, amíg lehet. Ez minden szülő egyéni döntése, elfogadom azt is, ha valaki másképp látja ezt a helyzetet. Amiért pont ma törtek rám ezek az érzelmek, az egy álomnak köszönhető csomagoltam az iskolatáskáját. Szeptembertől ugyanis ez lesz a napi rutin nálunk. Iskolás lesz a szerelmem. El sem hiszem hová tűnt az elmúlt hat év.

(Borító: femina.hu)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/50365/pics/lead_800x600.jpg
Csak egy kép,Dobó Kata
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?