Blogolj!

Arnold Schwarzenegger videóban mondott köszönetet aggódó rajongóinak


Arnold Schwarzenegger még március végén esett át egy életmentő nyitott szívműtéten, azóta szerencsére már haza is engedték a kórházból, de még közel sincs a régi formájában, amiről maga számolt be egy videóban. 

Az osztrák tölgy Instagram-oldalán köszönte meg azt rengeteg jókívánságot és a támogatást, amit műtéte óta kapott barátoktól és rajongóktól egyaránt. Arról is beszélt, hogy bár már jobban érzi magát, azért még nagyon messze van attól, hogy kiválóan legyen, de dolgozik az ügyön. 

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

Csak szerettem volna megköszönni mindenkinek a rengeteg jókívánságot, lapot, telefonhívást, emailt és minden mást, amit a világ minden tájáról kaptam tőletek. Nagyon kedvesek vagytok. Szeretném, ha tudnátok, hogy sokkal jobban érzem magam. Azt még nem tudom mondani, hogy nagyszerűen vagyok, mivel még nem érzem magam így. Az egy teljesen más állapot, de azért jól vagyok. Jól bánnak velem, és az orvosaim is nagyon jók

- mondta a 70 éves Schwarzenegger, aki a videó végén arról is beszélt, hogy többek között sakkal is gyógyítja magát, hogy edzésben tartsa az agyát és a memóriáját is. 

(Borító: noihirek.hu)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/51195/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,Arnold Schwarzenegger
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?