Blogolj!

Leukémiát diagnosztizáltak Caramelék kislányánál, túl van az első műtéten


Caramel és kedvese, Szilágyi Szilvia kedd este jelentették be a szomorú hírt, miszerint három és fél éves kislányuknál, Szofinál leukémiát diagnosztizálták. Kezelést azonnal megkezdték az orvosok.

Az énekes Facebook-oldalán közölte a lesújtó hírt a világgal és rajongóival: Szofi kislányuknál leukémiát állapítottak meg az orvosok.

Borzasztó nehéz leírni e sorokat, de szükségesnek érezzük. Szofit leukémiával diagnosztizálták, a kórházi kezelés azonnal megkezdődött. Ezzel hirtelen belezuhantunk minden szülő leglidércesebb rémálmába. Nem tudjuk miért, hogyan, és miért pont velünk történt. Egyelőre felfoghatatlan. Ugyanakkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul, és még erősebben és egészségesebben folytatja útját az életben

– kezdte Caramel a bejelentését, majd hál'isten hozzátette, hogy kevesen tudják, de a gyermekkori leukémia nagyon jó arányban gyógyítható. Teljesen, minden későbbi következmény nélkül.

Nem vagyunk egyedül, és a számtalan pozitív példa erőt ad. Reméljük, a mi példánk is erőt fog adni másoknak. Egyben nyomatékosan kérünk mindenkit; a rajongókat, a sajtót és ismerőseinket is, hogy ne keressenek. Se telefonon, sem írásban, sem pedig személyesen. Nem fogunk válaszolni, a kéretlen látogatókat pedig, bármilyen jó szándékkal is jönnének, el fogjuk utasítani. Tudjuk, hogy mindenki jót akar, de nekünk most az az első, hogy összekapaszkodjunk, és gyermekünket minden erőnkkel segítve átvészeljük az előttünk álló nehéz hónapokat. Szofi lelkét, nyugalmát senki és semmi nem zavarhatja. Feleségem és a magam nevében is nagyon szépen köszönöm, hogy ezt megértitek és tiszteletben tartjátok! 

Az énekes végül azzal zárta sorait, fellépéseinek, feladatainak az erejéhez mérten megpróbál eleget tenni.

Tegnap óta már az is kiderült, hogy hogyan fedezték fel a szörnyű kort Szofinál az orvosok. Caramel kérése világos volt: ne is keressék őket a sajtótól, hogy teljes mértékben kislányukra tudjak koncentrálni, így a család képviselője adott egy rövid nyilatkozatot a Blikknek, miszerint

Hosszan elhúzódó, lázas betegség miatt vitték orvoshoz Szofit. A kórházban alaposan kivizsgálták a kislányt, majd a vérvétel után közölték a szörnyű diagnózist a szülőkkel. Hétfőn tudták meg Caramelék, hogy beteg a gyermekük. Természetesen lesújtotta őket a hír, de tudják, hogy Szofi meggyógyul. Kivá­lóak az esélyek a gyógyulásra, azonban a folyamat hosszú és nagyon komoly erőfeszítést kíván meg a gyerektől és a szülőktől egyaránt. Caramelék a jövőben mindent ennek a célnak rendelnek alá.

A kislány ma reggel már át is esett az első műtétén, mely során egy katétert helyeztek be a bőre alá.

(Borító: nlcafe.hu)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/51408/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,betegség,Molnár Ferenc Caramel,Szilágyi Szilvi
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?