Volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 7, 17, 26, 28, 31, 32 Nyeremények: 6 találatos szelvény 1 darab, nyereménye: 72.642.005 forint; 5 találatos szelvény 46 darab, nyereményük egyenként 302.395 forint; 4 találatos szelvény 2.653 darab, nyereményük egyenként 5.245 forint; 3 találatos szelvény 40.945 darab, nyereményük egyenként 1.320 forint.
Blogolj!

Megszületett Chrissy Teigen és John Legend második gyermeke

Chrissy Teigent legtöbben a Sports Illustrated magazinból, valamint az LL Cool J vezette Lip Sync Battle show-ból ismerhetünk, Twitteren  jelentette be az újabb csöppség érkezését.

Na jó, azért az is segít beazonosítani a modellt, hogy ő John Legend felesége, akitől már született egy kislánya. Luna két éves és most megérkezett a kisöcsikéje is a családba, amit a 32 éves Teigen nemes egyszerűséggel Twitterén jelentett be:

Valaki megérkezett!

– írta John Legend kedvese Twittereén, ami elég nyilván való, hogy mit is jelent. 

A pár korábban már többször is elmondta, hogy a második terhesség már jobban megviselte Chrissyt, mint az első, de örömmel vették az akadályokat. Nemrég az is kiderült, hogy Teigen már túlhordta  a babát és nagyon szeretett volna már megszülni, amire csupán egy hetet kellett várnia, hogy megtörténjen.

A baba nevét egyelőre még nem árulták el és még képet sem osztottak meg róla, de ahogy ez a sztárvilágban lenni szokott, arra sem kell sokat várni. 

(Borító: nydailynews.com)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/52719/pics/lead_800x600.jpg
baba,Bulvár,Chrissy Teigen,John Legend
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?