Blogolj!

Válik Pély Barna és Galambos Dorina


A meglepő hírről maga Pély Barna számolt be egy, a 24.hu-nak eljuttatott közleményben. A sztárpár 15 éve ismerkedett meg, 4 évig voltak házasok. 

Galambos Dorina és Pély Barna még a 2003-as Megasztár első szériája alatt ismerkedett meg, majd 2013-ban, 10 évnyi együtt járás után döntöttek úgy, hogy összeházasodnak. A házasságuk már nem húzta ennyi ideig hiszen, mint kiderült, az egykori zsűritag és Dorina külön folytatják tovább.

Pély Barna és Galambos Dorina 4 év házasság után közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy elválnak. Tisztelik és szeretik egymást, de már csak barátokként. Ahogy eddig, magánéletükről továbbra sem szeretnének nyilatkozni. Mindketten a karrierjükre koncentrálnak. Dorina Mrs Columbo és River of Lust nevű formációival dolgozik. Barna pedig megkezdte ősszel megjelenő szóló nagylemezének munkálatait, és szólókoncertjeivel járja Magyarországot, illetve a világ különböző országait. Nemrég tért haza közel két hónapig tartó turnéjáról. Koncertezett például: Jakartában, Balin, Almatyban, Taskentben, Rómában, Milánóban, Madridban és Münchenben is.

- derül ki a közleményből.

A pár idén ünnepelte volna az 5. házassági évfordulóját.

(Borító: origo.hu)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/52974/pics/lead_800x600.jpg
Bulvár,Galambos Dorina,Pély Barna,válás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?