Blogolj!

Elvehetik Angelina Jolie-tól a gyerekeit


Már két éve tart a huzavona Brad Pitt és Angelina Jolie gyermekelhelyezési perében, ami eddig mindig a színésznőnek kedvezett most azonban fordult a kocka. 

Eddig Pittnek kb esélyese sem volt a három örökbefogadott és három közös gyermek felügyeleti jogára, most azonban az ügyükben eljáró bíró egyre többször kedvez a színésznek. Jolie-nak pár hete már volt egy kiborulása, amiért a bíróság megtiltotta neki, hogy kivigye gyermekeit Amerikából, amíg le nem zárul a válóper, most pedig arra hívták fel a figyelmét, ha továbbra sem rendeződik közte és Pitt között a viszony nem biztos, hogy nála maradhatnak a gyerekek.

A nemrég napvilágot látott fejlemények szerint erre azért kerülhet sor, mert a bíró aggódik amiatt, hogy a gyerekeknek sokkal kevesebb kapcsolatuk van az apával, mint az járna nekik. Mint kiderült ugyanis Jolie folyamatosan akadályozza a láthatást, de még a kommunikációt is minimálisra szabályozta a gyerekek és az apjuk között. A bíró szerint a gyerekeknek mindkét szülőjére ugyanolyan szüksége van, és az, hogy a színésznő nem engedi találkozni őket Braddel, új fordulatot adott az ügynek. 

Szóval bekeményített a bíróság és előírták, hogy Angelina adja meg Bradnek a gyerekek telefonszámát, hogy bármikor kommunikálhassanak egymással, valamint megtiltották Jolie-nak, hogy elolvassa vagy hogy ő maga diktálja a csemeték által apjuknak írt üzeneteket. Ami még ennél is jobban betehetett a  színésznőnek az az, hogy a láthatásra is új szabályt hoztak, miszerint Angelina ezentúl nem lehet ott személyesen a találkozókon.

(Borító: cosmopolitan.hu, Fotó: thesun.co.uk)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/54079/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,Angelina Jolie,bíróság,Brad Pitt,gyerekek
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?