hirdetés
Vívó-vb: Siklósi Gergely világbajnok!
A 21 éves magyar párbajtőröző parádésan vívott egész nap, a döntőben az orosz Szergej Bida ellen 13-10-ről állt fel és nyerte meg az aranyérmet a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
Blogolj!

Titokban férjhez ment Polyák Lilla


Az Operettszínház színésznőjének kezét még tavaly áprilisban kérte meg 16 évvel fiatalabb kollégája és egyben szerelme, Gömöri András Máté. 

Most pedig a legnagyobb titokban, július 18-án került sor az esküvőre, amelyről csak a közeli családtagok tudthattak. Az eseményről a színésznő és kedvese is megosztott egy fotót a közösségi oldalukon, amelyből az is kiderült, hogy már a mézesheteket töltik.

Out of office because of honeymoon 💕 #wedding #mrandmrs #love #honeymoon #outofoffice #GAM #secret #family #vicora #varadynikifoto

András Máté Gömöri (@gomoriandrasmate) által megosztott bejegyzés,

Polyák Lilla még 2016 márciusában nyilatkozott először arról, hogy beleszeretett Gömöri András Mátéba. Nem ment könnyen a kapcsolatuk, ugyanis az elején mindenki le akarta beszélni arról, hogy egy párt alkosson a 16 évvel fiatalabb kollégájával. Azonban ez nem állt a szerelmük útjába, majd a 25 éves színész 2017 áprilisában meg is kérte a 42 éves színésznő kezét. 

(Borító: meglepetes.hu)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/55846/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,Bulvár,esküvő,Gömöri András Máté,Polyák Lilla
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?