Blogolj!

Ariana Grande szakított a vőlegényével


A TMZ információi szerint véget ért Ariana Grande és Pete Davidson kapcsolata, akiknek nemrég még az eljegyzésétől volt hangos a világsajtó. 

Ahogy arról már mi is beszámoltunk korábban, Pete Davidson humorista tavasz végén, pár hét együtt járás után megkérte barátnője, Ariana Grande kezét egy 90.000 dolláros gyűrűvel, aki igent mondott. Most azonban a TMZ információi szerint váratlanul úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják tovább.

Eljegyezték Ariana Grandét

Eléggé felgyorsultak az események a 24 éves énekesnő körül, hiszen nemrég ért véget egy két éves kapcsolata, most pedig alig egy hónap járás után megkérték a kezét. Grande nemrég szakított Mac Miller rapperrel, akivel két évig alkottak egy párt, majd gyorsan randizgatni kezdett a Saturday Night Live csapatának egyik tagjával, a szintén 24 éves Pete Davidsonnal.

Egyesek szerint annak is köze lehet a szakításhoz, hogy amikor Mac Miller, - Grande exbarátja - nemrég drogtúladagolásban elhunyt az énekesnő pedig összeomlott, amire még az is rátett, hogy a közösségi médiában is sokan őt hibáztatták az énekes haláláért

A pár egyelőre még nem erősítette meg a TMZ híreit.

(Borító: billboard.com)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/61829/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,Ariana Grande,Bulvár,Pete Davidson,szakítás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?