hirdetés
Vívó-vb: Siklósi Gergely világbajnok!
A 21 éves magyar párbajtőröző parádésan vívott egész nap, a döntőben az orosz Szergej Bida ellen 13-10-ről állt fel és nyerte meg az aranyérmet a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
Blogolj!

Ebben a gyönyörű ruhában ment férjhez Karlie Kloss


A 26 éves szupermodell és kedvese, Joshua Kushner mindössze kilenc hónappal ezelőtt ismerkedett meg, de már az esküvőre is sor került. 

Karlie Kloss és Joshua Kushner frigye előbbi Instagram-oldalán derült ki, ahol sztármodell maga osztott meg egy fotót a nagy napról. 

A ceremónia intim volt és megható. Mindketten sugároztak a boldogságtól

– nyilatkozta az egyik vendég a meghitt, 80 fős esküvővel kapcsolatban. A menyasszony nem hazudtolta meg hivatását és egy káprázatos fehér, csipke Dior ruhát viselt, amit még egy hosszú fátyol is mesebelivé varázsolt.

Ne csodálkozzunk, hogy a pár nem verte nagy dobra a dolgot, hiszen eddig sem sokat nyilatkoztak a magánéletükről, aminek az egyik fő oka, hogy az újdonsült férjnek Fehér Házi kötődései vannak. Méghozzá nem is akármilyen, ugyanis Josh egyenesen az amerikai elnök vejének, Jared Kushnernek a kisöccse.

A 33 éves technológiával vállalkozó hat hónap után kérte meg Karlie kezét idén nyáron, természetesen egy gyönyörű gyémántgyűrűvel.

(Borító: ca.hellomagazine.com)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/62162/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,Bulvár,esküvő,Karlie Kloss,Outfit
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?