Blogolj!

Ők a világ legjobban fizetett szupermodelljei


A Forbes magazin minden évben elkészíti a legjobban kereső modellek listáját, így természetesen az idei összesítés sem maradhatott el.

A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése az volt a modellvilágban, amikor kiderült, hogy 15 évnyi egyeduralom után Gisele Bündchen lecsúszott az első helyről, méghozzá Kendall Jenner miatt. A 38 éves Gisele ráadásul még úgyis "trónon" maradt, hogy még 2015-ben bejelentette, többet nem vonul végig a kifutón.

Kendall Jenner

Fotó: popsugar.co.uk

Az egyik legfiatalabb Kardashian lánynak az is sokat segített az első hely megszerzésében, hogy az utóbbi időkben új szelek fújnak a divatszakmában, aminek köszönhetően több lehetőség, na és persze siker jutott a közösségi média kedvelt szereplőinek. 

És hogy mennyit kaszált a 23 éves Kendall az elmúlt évben, mint a világ a legjobban kereső szupermodellje? Nem kevesebb, mint 22.5 millió dollárt, mindezt olyan olyan divatházak kifutóin, mint a Burberry, a Versace vagy a Fendi. Jövedelmét azonban mégis a Estee Lauderrel, az Adidasszal, a Longchamppel és a Calvin Kleinnal kötött reklámszerződései dobták meg. 

Karlie Kloss

Fotó: people.com

A lista második helyén Karlie Kloss végzett a maga 13 millió dollárjával, míg a harmadik befutó Chrissy Teigen és Rosie Huntington-Whiteley lett 11,5 millió dollárral.

Rosie Huntington-Whiteley

Fotó: express.co.uk

Természetesen a Hadid lányok, Cara Delevingne és az egykori örök első, Gisele Bündchen is bekerült a Top 10-be: Cara és Gisele közösen csípték meg az ötödik helyet a 10 - 10 millió dolláros keresetükkel, őket követi Gigi Hadid 9,5 milliójával, akit pedig nővére, Bella Hadid követ 8,5 millió dollárral.

(Borító: successstory.com)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/66484/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,divat,Forbes,modell
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?