hirdetés
Vívó-vb: Siklósi Gergely világbajnok!
A 21 éves magyar párbajtőröző parádésan vívott egész nap, a döntőben az orosz Szergej Bida ellen 13-10-ről állt fel és nyerte meg az aranyérmet a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
Blogolj!

Eljegyezte Heidi Klumot a Tokio Hotel basszusgitárosa


Korábban mi is megírtuk, hogy a 45 éves modell új pasija a Tokio Hotel basszusgitárosa, a 29 éves Tom Kaulitz most pedig nagyon úgy fest, hogy máris szintet lépett a kapcsolatuk. 

Úgy látszik, hogy a sztárok sem kivételek az alól, hogy szentestére időzítsék az eljegyzésüket úgyhogy, ahogy az a nagykönyvben meg van írva Tom Kaulitz is egy eljegyzési gyűrűvel lepte meg karácsony este kedvesét. Annak rendje és módja szerint Klum ezt az Instagramján meg is osztotta egy fotó kíséretében, amin gyűrű is jól látszik. 

A gyönyörű modell természetesen igent mondott. A párt még idén márciusban kapták először lencsevégre a fotósok, de már kicsivel több mint egy éve, hogy együtt vannak.

Heidi Klum egyébként korábban kétszer volt házas: 1997 és 2002 között Ric Pipino, 2005 és 2014 közt pedig Seal volt a férje, valamint négy gyermek édesanyja. 

(Borító: etcanada.com)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/66754/pics/lead_800x600.png
#ezttudnodkell,Bulvár,eljegyzés,Heidi Klum,Tom Kaulitz
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?