Blogolj!

Megszületett Meryl Streep első unokája


A 69 éves Oscar-díjas színésznő végre olyan szerepben tündökölhet, amire már régóta várt, ugyanis végre nagymama lett. Első unokájával legidősebb lánya, Mamie Gummer ajándékozta meg.

Us Weekly magazin számolt be róla elsőként, hogy Mamie Gummernek kisfia született, további részleteket azonban már nem árult el a forrás a lapnak. Ez pedig nem túl meglepő, hiszen a terhességet is sikeresen titkolták a család és a barátok is.

Mamie Gummer édesanyjával

A 35 éves Mamie Gummer édesanyja nyomdokait követve szintén a színészi pályát választotta, első gyermeke édesapjával, a 36 éves forgatókönyvíró Mehar Sethivel nyár óta járnak jegyben. Az újdonsült anyuka korábban egyébként egyszer már volt házas Benjamin Walkerrel, de az a frigy két év után zátonyra futott.

Kicsit azért meglepő, hogy Meryl Streep és férje, Don Gummer még csak most kóstolhatnak bele a nagyszülőségbe, ugyanis négy gyermekük is van, akik már rég szüleik kedvében járhattak volna: fiuk, Henry 39 éves, Mamie ugye a legidősebb lányuk 35, Grace 32, Louisa pedig 27. 

(Fotók: harpersbazaar.com)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/69641/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,baba,Bulvár,Meryl Streep
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?