Blogolj!

Palvin Barbi lett a Victoria’s Secret első magyar angyala


Óriási megteszteltetés érte a 25 éves magyar szupermodellt, ugyanis ő lett a Victoria's Secret angyala, azaz a márka hivatalos arca.

Ez önmagában is elég nagy dolog, hiszen ezzel olyan klasszisok nyomdokaiba lép, mint Tyra Banks, Claudia Schiffer vagy Eva Herzigová, úgy meg pláne, hogy Barbi az első magyar modell, aki betöltheti ezt a titulust.

Nem tudom, hol is kezdhetném, de megpróbálom: soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet, és ez meghaladta az összes elvárásomat. Nagy örömmel jelentem be, hogy most már hivatalosan is a Victoria's Secret angyala lettem! Köszönöm a belém vetett hitet. Volt idő, amikor hagytam, hogy a saját gondolataim hátráltassanak engem, és nagyon nehéz volt elszakadni ettől, de a családom, a csapatom, Ed, és mindenki más támogatott engem a VS-nél, és felemeltek engem. Büszke vagyok, hogy Magyarországot képviselhetem

- írta Palvin Barbi a bejelentéssel kapcsolatban.

A modell a People magazinnak is nyilatkozott, interjújából pedig kiderült, hogy már három hónapja titkolnia kellett a nagy hírt, és hogy már 13 éves korában tudtad, hogy egyszer ő is ott lesz egy Victoria's Secret divatbemutatón.

(Borító: aol.com)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/70247/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,Bulvár,Palvin Barbara,Victoria’s Secret 
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?