Blogolj!

Kim Kardashian ügyvéd lesz


A celebek koronázatlan királynője tavalyi Fehér Házban tett látogatása után határozta el, hogy ügyvéd lesz belőle.

Kim Kardashian a májusi Vogue-ban jelentette be a nagy hírt, ahol azt is elmondta, hogy ugyan jogi egyetemre nem fog beiratkozni, azonban pár éven belül mégis elkezdheti a praktizálást. A valóságshow-sztár ugyanis egy olyan négyéves mentorkurzust fog elvégezni,  amely végén teljes jogú ügyvédként folytathatja az életét.

A mindenképpen meglepőnek mondható ötlet még tavaly fogalmazódott meg benne, amikor egy 63 éves, drogfogyasztásért elítélt nagymama szabadon bocsátása mellett kampányolva ellátogatott a Fehér Házba. Donald Trumppal való találkozás mellett pedig meghallgatta a bíró ítélethozatalát is, ekkor jött rá, hogy ennél többet akar tudni:

A Roosevelt teremben ott volt egy bíró, aki bűnözőket ítélt el, meg egy rakás másik hatalmas ember, meg ott ültem én, és gondoltam, a francba. Többet kell tudnom.

Kardashian azt is elmondta, hogy egy hosszadalmas és nehéz folyamat volt, míg eljutott eddig a döntésig, abban azonban már korábban is biztos volt, hogy "többet akar csinálni".

A celeb egyébként a kurzus keretén belül heti 18 órát fogja tanulni a mesterséget, Jessica Jackson és Erin Haney ügyvéd pártfogásában, ha pedig valóban ügyvéd lesz azzal egyúttal apja, Robert Kardashian nyomdokaiba is lép.

(Borító: 101viralnews.com)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/71328/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,Bulvár,Kim Kardashian
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?