Blogolj!

Szaftosnak ígérkező önéletrajzi könyvvel jelentkezik Demi Moore


A Harper Collins kiadó gondozásában szeptemberben kerül a boltokba Demi Moore memoárja, az Inside Out című kötet.

A kiadó ígérete szerint a "mélyen őszinte és nagyon informatív” önéletrajzi könyvben a színésznő bepillantást enged többek között házasságaiba Bruce Willisszel és Ashton Kutcherrel. Azt persze még nem tudni, hogy az érintettek mit szólnak a műhöz. Ha minden igaz, Moore küzdelmeiről függőségeivel, testképzavarával, nehéz gyerekkoráról, valamint az édesanyjával való rossz kapcsolatáról is szó lesz a kötetben.

A színésznő idestova kilenc évig dolgozott könyvén, a kiadó ugyanis már 2010-ben bejelentette a könyv terveit. Moore ekkor még a szintén színész, Ashton Kutcher felesége volt, aki azóta már Mila Kunisszal él boldog házasságban. Demi Moore Kutcher előtt kétszer is volt már házas: a 80-as években Freddie Moore zenésszel, majd Bruce Willisszel kelt egybe, három közös gyerekük született.

Demi Moore egyik volt férje, Bruce Willis és a három közös lányuk

A színésznő egyébként Demetria Guynes néven az új-mexikói Roswellben született, majd 16 évesen otthagyta a szülői házat. Kisebb modellmunkák és televíziós szerepek után 1985-ben jött a nagy áttörés a Szent Elmo tüze című filmmel. A világhírnevet pedig olyan filmek hozták meg a számára, mint a Ghost, az Egy becsületbeli ügy, vagy a Tisztességtelen ajánlat.

A Sztriptíz című film főszerepéért pedig 12 millió dollárt kapott, amely 1996-ban a legmagasabb gázsinak számított a hollywoodi színésznők körében.

(Borító: upi.com, Fotó: etonline.com)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/71612/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,Bulvár,Demi Moore,könyv,önéletrajz
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?