Blogolj!

Harmadik gyermekével várandós Blake Lively


Blake Lively-t már egy ideje nem lehetett látni nyilvános eseményeken, most pedig az is kiderült, hogy miért: csütörtökön férje, Ryan Reynolds új filmjének a premierjén látványos terhespocakkal jelent meg.

Lively csak úgy ragyogott a Pokémon – Pikachu, a detektív vörös szőnyeges New York-i bemutatóján, ahol stílusosan - Pikachuhoz öltözve - egy gyönyörű napsárga ruhában jelent meg. A 31 éves színésznő a riporterek kérdésére nem válaszolt, így azt egyelőre még nem tudni, hogy mikor is érkezik pontosan a harmadik csöppség. 

Lively és Reynolds

Fotók: Getty Images/Steven Ferdman

Ryan és Blake 2012-ben házasodott össze, azóta pedig már két lányuk is született: James négy, Inez pedig 2 éves.

A sztárpárt ritkán látni együtt gyerekeikkel, főleg nyilvános megmozdulásokon, ami annak is köszönhető, hogy mindketten nagyon család centrikusak, számukra csemetéik privát szférájának védelme a legfontosabb.

A ritka pillanatok egyike: a fotó még 2016-ban készült, amikor Reynolds csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán

Fotó: elle.com

Ezzel kapcsolatban Reynolds egy korábbi interjúban például azt is elárulta, hogy feleségével egyezséget kötöttek, hogy nem forgatnak egyszerre, mert akkor ritkán találkoznának, ez pedig a gyerekeknek sem tenne jót.

(Borító: cnn.com)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/72414/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,baba,Blake Lively,Bulvár,Ryan Reynolds
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?