Blogolj!

Megszületett Meghan Markle és Harry herceg gyereke


Óriási az öröm a brit királyi családban: hétfőn délután megszületett Meghan Markle és Harry herceg első gyermeke, akiről már azt is tudni, hogy kisfiú.

A Buckingham-palota hétfőn kiadott közleménye szerint, Sussex hercegének és hercegnőjének a gyermeke 3,2 kilogrammal már kora reggel, brit idő szerint fél hat előtt néhány perccel a világra jöt. A hercegi pár közösségi oldalakon pedig még külön köszönetet is mondott, amiért ilyen sokan drukkoltak nekik.

A büszke apuka elmondta a windsori rezidenciájuknál összegyűlt újságíróknak, hogy a gyermek nevén még gondolkodnak, de ami ennél is fontosabb az az, hogy az újszülött és az édesanyja "remekül van".

Harry és Meghan még februárban

Harry és Meghan első gyermeke jelenleg a hetedik helyet foglalja el a brit trónutódlási sorban, nagypapája, vagyis Károly trónörökös, valamint Harry bátyja, Vilmos herceg, Vilmos három gyermeke, illetve saját édesapja, a trónöröklési sorrendben hatodik helyen álló Harry után. Ami lényegében annyit tesz, hogy nem túl valószínű, hogy valaha is az Egyesült Királyság uralkodója lehet.

Az újszülött a 93 éves II. Erzsébet királynő és 98. évében járó férje, Fülöp edinburghi herceg nyolcadik dédunokája.

(Borító: dhakatribune.com, Fotó, popsugar.com)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/72553/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,baba,brit királyi család,Bulvár,Harry herceg,Meghan Markle
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?