Blogolj!

Megérkeztek az első fotók Meghan Markle és Harry herceg kisfiáról


Ahogy arról mi is beszámoltunk, hétfőn megszületett Sussex hercegének és hercegnőjének első gyermeke, akiről most megérkeztek az első hivatalos fotók is.

Az újdonsült szülők a Windsori kastélyban fogadták a sajtó munkatársait, ahova kivételesen a brit sajtó mellett egy amerikai csatorna, a CBS is meghívást kapott, de ez érthető is, hiszen így Meghan hercegné Amerikában élő barátai is figyelemmel kísérhették a nagy pillanatot.

Természetesen a fotózásra csak azután került sor, hogy a királyi családból elsőként, II. Erzsébet találkozott dédunokájával.

Nagyon jó kisbaba, igazán nyugodt. Fantasztikus, igazán csodálatos! Enyém a világ két legcsodálatosabb férfija. Olyan, akár egy álom, fantasztikus volt az elmúlt két nap

– nyilatkozta Meghan a fotózáson. A csöppségnek egyelőre még nincs neve, így a sajtó csak  “Baby Sussex” néven emlegeti, szóval lassan nem ártana, ha szülök gyorsan kitalálnának valamit.

A fotókon egyébként jól látszik, hogy Sussex hercegnője és hercege csak úgy úszik a boldogságban, ami teljesen is érthető a tündéri gyerkőcöt elnézve. 

(Fotók: Northfoto)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/72645/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,baba,brit királyi család,Bulvár,Harry herceg,Meghan Markle
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?