Blogolj!

Hivatalos: négy év után szakított Bradley Cooper és Irina Shayk


Úgy látszik, hogy igaznak bizonyultak azok a pletykák, miszerint az utóbbi időben megromlott a hollywoodi álompár kapcsolata, ugyanis a héten már külön is költöztek.

Pontos részleteket egyelőre még nem tudni, de az már biztos, hogy a 44 éves színész-rendező és 33 éves szupermodell már nem alkot egy párt. Brad és Irina még 2015-ben kezdtek randizni, 2017-ben pedig megszületett a kislányuk, Lea. Ugyan házasodni nem házasodtak össze, de együtt éltek és nevelték a lányukat. Éppen ezért most azon dolgoznak, hogy  Lea láthatásával kapcsolatban megfelelő egyezségre tudjanak jutni.

A sztárpár kapcsolata még tavaly októberben került jobban a középpontba, akkor arról szóltak hírek, hogy Bradley nem iszik, és elég intenzíven belevetette magát a spiritualitásba, a pletykák szerint Irina már akkor is fontolgatta a szakítást, de akkor még meg tudták oldani a problémáikat.

Az sem segítette túlzottan a párocska újra egymásra találását, hogy lényegében az egész világ összeboronálta a színészt Lady Gagával a Csillag születik című közös filmjük után, és szentül meg voltak róla győződve, hogy a nemcsak a filmvásznon estek szerelembe, hanem a való életben is.

A helyzetet pedig csak tovább rontotta, hogy Gaga is nemrég szakított a vőlegényével, a rajongók már akkor is Coopert sejtették a háttérben, azonban mind az énekesnő, mind a színész tagadta, hogy bármi más is lenne köztük a munkakapcsolaton kívül.

(Borító: cnn.com, Fotó: trestars.com)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/74196/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,Bradley Cooper,Bulvár,Irina Shayk,Lady Gaga,szakítás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?