Blogolj!

Ittas vezetés miatt újra bevonták Demcsák Zsuzsa jogosítványát


Jogerős lett Demcsák Zsuzsa ittas vezetése miatt hozott ítélet, amely szerint a tévés több évre elbúcsúzhat a jogosítványától.

A TV2 egykori műsorvezetője mostanság többször is reflektorfénybe került, először új, india származású férje miatt, most pedig azért, mert ismét ittasan vezetett.

Történt ugyanis, hogy Demcsák Zsuzsa jogosítvány nélkül autókázott a Szentendrei út buszsávjában, amikor a rendőrök megállították, majd a szondáztatásnál az is gyorsan kiderült, hogy mindennek tetejében még ivott is.

A Blikk információi szerint a műsorvezető ügyét a bíróság gyorsított eljárásban tárgyalta. Az eljárás kapcsán már több mint két hete jogerős ítélet született, mely szerint Demcsák három évig nem vezethet, ezen felül pedig még egy hétszázezer forintos büntetést is ki kell fizetnie.

Nem ez volt az első eset, hogy a műsorvezető ittas állapotban ült be a volán mögé, ugyanis 2016. május 2-án már volt ilyen ügye, akkor is egy közúti ellenőrzés során bukott le. Akkor két évre vonták be a jogosítványát, első fokon pedig egymillió forint bírságot szabtak ki, amit végül jogerősen a felére csökkentettek, arra való tekintettel, hogy két gyermekét egyedül nevelő édesanya. 

(Borító: blikk.hu)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/81839/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,Bulvár,Demcsák Zsuzsa,jogsi,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?