Blogolj!

Kurt Cobain rajzaival díszített ruhákat dobtak piacra


Mostantól olyan izgalmas ruhadarabokra is szert tehetünk, amelyeket Kurt Cobain skiccei, festményei és jegyzetei díszítenek, ugyanis  egy limitált ruhakollekciót dobott piacra a Nirvana együttes énekesének hagyatékkezelője.

A Rolling Stone magazin szerint a pólókból, pulóverekből és kapucnis pulcsikból álló Kurt Was Here (Itt járt Kurt) elnevezésű kollekció minden egyes darabja Cobain lánya, a 27 éves Frances Bean Cobain “kreatív irányítása” alatt született. Az uniszex méretezésű és fazonú ruhadarabok hétfőn debütáltak az amerikai Barneys luxusáruházban, a brit Selfridgesben és a KurtCobainShop.com oldalon. A több mint 50 darabos kollekció létrehozásában közreműködő Live Nation Merchandise szerint a felsőkön látható minták mindegyike Cobain eredeti munkái közül való és semmit, de még a méretüket sem változtatták meg.

Mint az ismert, a Nirvana énekese 1994. április 5-én seattle-i házában ölte meg magát egy sörétes puskával, előtte nagy adag heroinnal lőtte be magát. A 27 éves Cobain testét április 8-án találták meg. A zenész abban az évben egyszer már megkísérelte az öngyilkosságot, akkor nagy mennyiségű altatót vett be.

Épp ezért a kollekció bevételeinek egy része a Jed Foundation nevű szervezethez kerül, amelynek célja az öngyilkosság megelőzése a tinédzserek és fiatal felnőttek körében.

(Borító: cnn.com, Fotó: kurtcobainshop.com)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/83469/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,divat,Kurt Cobain,Outfit,ruha
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?