Blogolj!

Idén is lesz Budapest Fashion Night


Örülhetnek a (hazai) divat szerelmesei, ugyanis idén is megrendezik az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Budapest Fashion Night programsorozatot.

Egyre többen érdeklődnek a magyar tervezők iránt, a véleményformálók szerint a magyar márkák eljutottak oda, hogy nemzetközi szinten lehet őket értékesíteni

- mondta Forintos-Szűcs Anita, a Magyar Divat és Design Ügynökség vezérigazgató-helyettese hétfőn, aki az M1 aktuális csatorna és a Kossuth Rádió közös vendége volt.

Mint hangsúlyozta, nagyon fontos, hogy tudatos vásárlói réteget építsünk ki Magyarországon. Tavaly decemberben ötven bolt csatlakozott a Budapest Fashion Nighthoz, idén is lesznek kerekasztal-beszélgetések, ahol meg lehet ismerni a tervezőket. Mint elhangozz, a programsorozatnak az is fontos eleme, hogy a szervezők segítsenek a magyar vásárlóknak a karácsonyi készülődésben.

Magyarországon a fast-fashion, az outlet, a secondhand ruházat fut, de jó irány, amelyet a rendezvényünk is képvisel. Az elmúlt hétvégén a Budapest Central Europe Fashion Week-en nyolcvan külföldi vendég vett részt, a nagyközönség már a jövő tavaszi modelleket is láthatta

- jegyezte meg a szakértő.

Végezetül arra is kitért, hogy vannak olyan magyar tervezők, akiknek a pólója egy fast-fashion póló árában van.

De ezt kevesen tudják, ezért be kell menni a boltba. Nagy az árrés, érdemes körbenézni, nincs minden aranyárban.

Szerencsére attól sem kell majd tartanunk, hogy valamiről lemaradunk, ugyanis a Budapest Fashion Nightra részletes térkép készül az érdeklődőknek, ez a rendezvény valamennyi közösségi oldalán megtalálható lesz.

(Borító: magyarhirlap.hu)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/86194/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,Budapest,Budapest Fashion Night,divat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?