Blogolj!

Botrány a Victoria’s Secretnél: elmarad az idei divatbemutató


Óriási a felfordulás Victoria's Secret háza táján, ugyanis miután többen is szexistának és idejétmúltnak titulálták a kilencvenes évek óta megrendezésre kerülő divatshow-t, lefújták az idei bemutatót.

Eddig igazán nem lehetett oka a panaszra a világhírű fehérneműshow-nak, hiszen 1995 óta a divatvilág fontos eseményei között tartják számon, melyet eddig évente több millió tévénéző követett figyelemmel. Az elmúlt évben azonban a nézettsége soha nem látott mélypontra zuhant, ami annak köszönhető, hogy számos olyan kritika érte, miszerint túl szexista és idejétmúlt, emellett pedig még a sokszínűség hiányát is a divatcég szemére vetették

Nem túl meglepő módon az mélyzuhanás és a mostanság amúgy is nagy súllyal bíró közönségkritika következtében a márka anyacége, az L Brands úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy változtassanak elmúlt évek marketingstratégián.

„Próbáljuk kitalálni, hogyan pozícionáljuk újra a márkát és milyen legyen a kommunikációja”

– mondta az üggyel kapcsolatban Stuart Burgdoerfer, az L Brands gazdasági vezetője, aki azt is hozzátette, hogy a show mindig is fontos része volt a brandnek és a marketing szempontjából is fontos esemény volt.

Miranda Kerr

A bemutatókon rendszerint a világ leghíresebb topmodelljei vonultak végig a kifutón, amely sokuk - köztük Tyra Banks, Heidi Klum és Miranda Kerr - karrierjében mérföldkőnek számított.

(Borító: insider.com, Fotó: wordpress.com)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/86425/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,botrány,divat,fehérnemű,Victoria’s Secret 
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?