Blogolj!

Vajna Tímea producerként is kipróbálná magát


Nagyon úgy fest a dolog, hogy Andy Vajna özvegye volt férje nyomdokaiba lépve próbál új életet kezdeni, ugyanis a Borsnak adott interjújában arról mesélt, hogy ő is a filmiparban helyezkedett el.

Mint az az interjúból kiderült, Vajna Timi Andy Vajna mellett kiváló bepillantást nyert a filmes szakmába, így nem csoda, hogy egy idő után már saját ötletekkel is előállt, amelyek - elmondása szerint - nemcsak férje, hanem annak híres ismerősei figyelmét is felkeltették.

Nagyon sokat adott a véleményemre, rengeteg forgatókönyvvel és filmtervvel kapcsolatban kérte ki a véleményemet, néztük át együtt, ötleteltünk

– mesélte a Borsnak adott interjújában az özvegy.

Az első komolyabb kihívását pedig már meg is kapta, ugyanis az International Golden Film Awardon nagy sikert arató, A pillanat című filmnek kell reklámot csinálnia a tengerentúlon.

Tímea minden követ meg fog mozgatni, hogy az Aspy Tomhoz (a film rendezőjéhez) hasonló tehetségeknek minél nagyobb bemutatkozási felületet biztosítson az álomgyárban, és ahogy Andy Vajna is tette, öregbítse világszerte a magyar filmek hírnevét

– mondta az új feladatkörről az Timi sajtósa, Baranyi Rozália.

Emellett még az is kiderült, hogy a néhai filmmogul még élete utolsó időszakában is tele volt tervekkel, amelyeket feleségével is megosztott.

Számos forgatókönyvötlet van az asztalomon, sokat még maga Andy hagyott hátra, nem beszélve a szívügyeként számon tartott Hunyadi-filmről, amit nagyon szeretett volna megcsinálni, így az sem elképzelhetetlen, hogy a nyomába lépjek és kipróbáljam magam producerként is.

– mesélte az özvegy.

(Borító: blikk.hu)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/86892/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,Andy Vajna,Bulvár,film,Vajna Tímea
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?