Blogolj!

Cameron Diaz 47 évesen anya lett


Óriási boldogsággal indult az új év Cameron Diaznál és férjénél, az énekes Benji Maddennél, ugyanis megszületett az első gyermekük, melyről a színésznő az Instagram-oldalán számolt be.

Igaz ugyan, hogy a kétezres évek egyik legnépszerűbb színésznőjéről mostanság nem sokat hallani, de akkor is örök kedvenc marad, így mindig jó olvasni róla. Nem kezelhető tényként, de nagy valószínűséggel a 47 éves színésznő és férje béranya segítségét kérték, miután már régóta dolgoztak a babaprojekten, de nem sikerült nekik. Erre engednek következni azok az év végén lőtt fotók is, amin Diaz a jól megszokott tökéletes alakjában látható.

Boldog új évet kívánnak Maddenék! Boldogok, áldottak és hálásak vagyunk, hogy az új évtizedet azzal kezdhetjük, hogy bejelentjük: megszületett kislányunk, Raddix Madden. Azonnal belopta magát a szívünkbe, vele lett teljes a családunk. Bár nagyon örülünk, szeretnénk megvédeni a magánéletét, ezért nem fogunk róla képeket vagy egyéb részleteket megosztani. Azon kívül persze, hogy nagyon cuki! Néhányan már csak úgy hívják: RAD. Csak annyit kívánunk nektek, legyen boldog új évetek, új évtizedetek. Üdvözléssel, Cameron és Benj.

- írta Diaz.

(Borító: trbimg.com)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/88476/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,baba,Bulvár,Cameron Diaz
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?