Blogolj!

Napi cuki: György hercegék tapssal mondtak köszönetet az egészségügyi dolgozóknak


Nemcsak hazánkban dolgoznak emberfeletti teljesítménynél az egészségügyi dolgozók, hanem a világ többi pontján is. Az alól pedig Anglia sem kivétel, az ottani kórházi személyzetnek most a brit királyi család a legkisebbjei is megköszönték a kemény munkát.

Már Magyarországon is elterjedt, hogy tapssal köszönjük meg az orvosok, ápolók, mentősök, na meg persze mindenki munkáját, aki az egészségügyben dolgozik, ez máshol is így van. Kétségtelenül az egyik legcukibb köszönetnyilvánítás Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeitől érkezett.

A Kensington-palota Instagram-oldalán jelent meg az a videó, amelyen György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg lelkesen megtapsolja a járvány frontvonalában dolgozó egészségügyi dolgozókat. A videót már csak azért is megéri megnézni, mert láthatjuk, hogy mennyit nőtt a kis Lajos herceg, akiről mostanság nem sűrűn tettek közzé felvételeket.

Azt is elmondhatjuk, hogy a legkisebb királyi csemete is örökölte a nagytesók cukiságát,sőt, még egy kicsit túl is tesz rajtuk.

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/92485/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,brit királyi család,Bulvár,koronavírus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?