Blogolj!

A szülinapos Lajos herceg ledobta a cukiságbombát


Rohan az idő: két éves a lett a kis Lajos herceg, Katalin és Vilmos harmadik csemetéje. A királyi család - jó szokásához híven - ezúttal is új fotókat osztott meg a szülinaposról, amiktől természetesen mindenki elolvadt. Jogosan.

A rajongók mindig várjak az ilyen különleges alkalmakat, hiszen ilyenkor általában szupercuki képek érkeznek a gyerkőcökről, ami most sem volt másképp, sőt. Katalinék talán még soha nem voltak ilyen lazák, mint a kis Lajos herceg legújabb képeivel, ugyanis ők is meglovagolták azt a trendet, hogy az első képen a "hivatalos" Insta kép, míg a másodikon már a "valóság" látható. Ez pedig igen jó húzás volt a részükről, mert imádja az internet.

A fanok most igazán örülhetnek, hiszen Vilmosék most kivételesen több cukibbnál cukibb képet is megosztottak az ünnepeltről:

A büszke szülők mellett a nagypapa sem maradhatott ki a buliból: Károly herceg egy közös, ölelgetős képet osztott a kisunokájáról.

A kép természetesen nem most készült, hiszen a királyi család is szigirúan veszi a koronavírus-járvány miatti intézkedéseket, így nem találkoznak.

(Borító: instagram.com)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/93735/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,brit királyi család,Bulvár,szülinap
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?