Blogolj!

Gyermeket vár Chris Pratt és Kat Schwarzenegger – Nagypapa lesz Arnold Schwarzenegger


Óriási a boldogság Chris Prattnél és Katherine Schwarzeneggernél: első közös gyermeküket várják, ami egyben azt is jelenti, hogy Arnold Schwarzenegger hamarosan nagypapa lesz.

A Jurassic World és A galaxis őrzi sztárjáról és feleségéről eddig is lehetett tudni, hogy szeretnének családot alaptani, most pedig úgy látszik, hogy teljesült ez vágyuk, hiszen az első közös gyermekük már úton van. Azt egyelőre nem tudni, hogy Katherine hányadik hónapban jár.

A pár hivatalosan még nem jelentette be ugyan a gólyahírt, a TMZ szemfüles fotósa azonban lakapta a kismamát, aki épp Los Angelesben sétálgatott és a képeken bizony jól látszik a már a pocakja. Plusz az is árulkodó, hogy amint kiszúrta a fotóst egyből próbálta takarni a hasát, azonban már hiába.

Kat első gyermekét várja, kedvesének azonban már van egy kisfia ex-feleségétől, a szintén színész Anna Faristől. Itt egyébként érdemes megjegyezni, hogy Chris és Anna 2018-as válásának az állítólag az volt a fő oka, hogy míg a színésznő szeretet volna még egy gyereket, addig Pratt inkább a karrierjére akart koncentrálni, így ő nem leszavazta az ötletet.

Meglepő, de Chris és Kat gyermeke lesz az első unokája Arnold Schwarzeneggernek, akinek már mindegyik gyermeke bőven abban a korban van, hogy nyugodtan megajándékozhatná egy kis jövevénnyel a színészt.

(Borító: hola.com, Fotó: TMZ)

https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/93896/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,Arnold Schwarzenegger,baba,Bulvár,Chris Pratt,Katherine Schwarzenegger
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?