Blogolj!

Radics Gigi babát vár


Radics Gigi csak nemrég mutatta be a nyilvánosságnak szerelmét, Mikus Áron szobrászt, most pedig már azt is elárulta, hogy a szerelmük igazából már egy éve tart és az első babájukat várják.

Az énekesnő Story magazinnak mesélt arról, hogy még amerikai útja során fáradékonynak és étvágytalannak kezdte magát érezni, amit elég furcsának talált:

Ez már több mint gyanús volt számomra. Felmerült bennem, hogy talán a pocakomban növekszik a furcsa közérzetem okozója

– mesél Gigi a lapnak arról, hogyan jött rá, hogy állapotos. Az énekesnő még a hazaútja előtt vett is egy terhességi gyorstesztet.

Leírhatatlan érzés töltött el, amikor láttam, hogy pozitív lett. Egy étteremben, vacsora közben mondtam el Áronnak, hogy kisbabánk lesz.

Azzal kapcsolatban pedig, hogy kedvese hogy fogadta a hírt azt mondta, hogy

Ahogy én, úgy ő is egy különös, örömteli sokkot kapott, tudva, hogy a gyerek óriási felelősség. Teljes mámorba kerültünk, kavarogtak bennünk az érzelmek. Aztán egymásra néztünk, mondván, ez egy nagy, közös utazás kezdete, és megöleltük egymást. Nagyon izgatottak voltunk már akkor is, és ez a lelkesedésünk csak fokozódik, ahogy növekszik a baba.

(Borító: femcafe.hu)

1
https://avilagnemeleg.blogstar.hu/./pages/avilagnemeleg/contents/blog/94479/pics/lead_800x600.jpg
#ezttudnodkell,baba,Bulvár,Radics Gigi
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-05-18 18:39:47
Kedves Gigi!
Ha hír igaz akkor nem egy éjszakás kaland után kerültél áldott állapotba, ha nem egy igazi macsó alfahímtől lettél terhes aki rendesen tette a dolgát ahogy kellett, és felvállalja az apaságot. Minden Nőnek az igazi vágya az ANYASÁG. Gigi most úgy tűnik, hogy neked ez megadatott. Bár férfiként kommentelek GIGI legyen egészséges babád legyen az leány, legyen az fiú.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?