A magyar pólósok Európa csúcsán!
Huszonegy év elteltével újra Európa-bajnoki címet nyert a magyar férfi vízilabda-válogatott, Märcz Tamás együttese 9-9-es rendes játékidőt követően ötméteres párbajban győzte le a világbajnoki ezüstérmes Spanyolországot.
Blogolj!

Bulvár

Tovább

Outfit

Tovább

#ezttudnodkell

Tovább

Csak egy kép

Tovább
2019.12.19.
Az énekesnő még december 3-án adott életet első gyermekének, a kis Hannaróza Máriának.
2019.12.14.
Huszonkét együtt töltött év után Colin Firth és felesége, Livia Giuggioli a válnak, döntésüknek már korábban is voltak előzményei.
2019.12.13.
A Puerto Ricó-i énekes és házastársa, Jwan Yosef négy gyermeket, három fiút és egy kislányt nevelnek együtt. A gyerkőcök béranya segítségével jöttek a világra, a sztár azóta is óvja őket, ezért csak ritkán posztol fotót róluk.
2019.12.06.
Óriási az öröm az Oscar-díjas színésznőnél, miután két év együtt járás után barátja, Dave McCary megkérté a kezét, amire Stone természeten igent mondott.
2019.12.02.
Nagyon úgy fest a dolog, hogy Andy Vajna özvegye volt férje nyomdokaiba lépve próbál új életet kezdeni, ugyanis a Borsnak adott interjújában arról mesélt, hogy ő is a filmiparban helyezkedett el.
2019.12.01.
A büszke édesanya Instagram-oldalán osztotta meg a gyermekeit ábrázoló címlapfotót.
2019.11.24.
A két színész már 2016 óta alkot egy párt, azóta pedig már a gyermekvállalás is szóba került. Ez sem titok, hogy szerelmüket munkájuknak köszönhetik, ugyanis a Katona József színház színészei között a társulat próbái alatt lobbant lángra a szerelem.
2019.11.22.
Óriási a felfordulás Victoria's Secret háza táján, ugyanis miután többen is szexistának és idejétmúltnak titulálták a kilencvenes évek óta megrendezésre kerülő divatshow-t, lefújták az idei bemutatót.
2019.11.19.
Feke Pál és felesége, Gyenesei Leila Facebookon jelentette be, hogy külön utakon folytatják tovább. A színész-énekes és a volt világbajnok öttusázó több mint hat évig alkottak egy párt, ebből három évig voltak házasok.
2019.11.18.
Örülhetnek a (hazai) divat szerelmesei, ugyanis idén is megrendezik az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Budapest Fashion Night programsorozatot.

Ezeket a cikkeket olvastad már?