Blogolj!
2020.04.15.
A Bors kereste meg a Kossuth -és Jászai Mari díjas színművészt azzal kapcsolatban, hogy hogyan éli meg a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet, aki ezzel kapcsolatban elmondta, úgy érzi, ha elkapná a vírust, biztosan végezne vele.
2020.04.02.
Barta Sylvia, a TV2 időjárás-jelentője a Borsnak számolt be arról, hogy elkapta a koronavírust, természetesen azonnal karanténba vonult és a csatornát is értesítette a fejleményekről.
2020.03.29.
Miután egyre nagyobb fogyóeszköz a maszk és a különböző védőfelszerelés/ruházat egyre több divatház és márka dönt úgy, hogy valamilyen úton-módon beszáll a koronavírus-járvány elleni küzdelembe.
2020.03.28.
Nemcsak hazánkban dolgoznak emberfeletti teljesítménynél az egészségügyi dolgozók, hanem a világ többi pontján is. Az alól pedig Anglia sem kivétel, az ottani kórházi személyzetnek most a brit királyi család a legkisebbjei is megköszönték a kemény munkát.
2020.03.26.
Liptai Claudia is csatlakozott a #vigyazzunkegymasra kezdeményezéshez, ennek apropóján pedig egy Facebook-videóval is bejelentkezett.
2020.03.24.
Rihanna a nagyszüleiről elnevezett Clara Lionel Alapítványa által, 5 millió dollárt (több mint 1,5 milliárd forint) adományoz a koronavírus-járvány károsultjainak.
2020.03.17.
Világszerte óriási a hiány van kézfertőtlenítőkből, ez alól Franciaország sem kivétel ezért a luxusmárkákat tömörítő LVMH vállalat (Moët Hennessy Louis Vuitton) úgy döntött, hogy kézfertőtlenítők tömeggyártására állítja át parfümgyártó gépeit a koronavírus miatt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?